انتشار شماره اول مجله مطالعات اجتماعی اقوام دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری انجمن انسان شناسی ایران

نخستین شماره مجله مطالعات اجتماعی اقوام دانشگاه سیستان و بلوچستان با مقاله ­های زیر منتشر شد:

بررسی نشانه ­شناختی خوراک بلوچی و مذهب در بلوچستان ایران/ عباسعلی آهنگر، ناهید محمدعلینژاد، پاکزاد یوسفیان و موسی محمودزهی؛

مطالعه علل، ابعاد و پیامدهای طرد اجتماعی بر حسب جنسیت؛ مورد مطالعه: زنان کولی روستای چشمه کبود شهرستان ایلام/ زینب خوشرو، سیداحمد فیروزآبادی و زهرا فرضی­ زاده؛

تبیین جامعه ­شناختی اثرات موقعیت اجتماعی زنان بلوچ بر سلامت روان آنان؛ مورد مطالعه: زنان شهر زاهدان/ محمداسماعیل ریاحی، محمدعثمان حسین ­بُر، عثمان کرد و سمیه ریگی لادز؛

بررسی جامعه­ شناختی علل جمع ­گرایی تاریخی در جوامع عشایری ایران/ طاها عشایری، مهدی حسین ­زاده فِرِمی و فاطمه نامیان؛

انقلاب اسلامی و تحول نظام قشربندی در بلوچستان ایران/ داریوش مبارکی و حسن محدثی؛

بررسی تاریخی و جامعه­ شناختی پان ­ترکسیم در آذربایجان ایران/ شعبان محمدی و احمد رضایی.

مجله مطالعات اجتماعی اقوام با همکاری انجمن انسان ­شناسی ایران منتشر شده و سعی دارد تا با رویکردی میان رشته ­ای و در عین ­حال تخصصی و علمی- پژوهشی، فضایی برای پژوهشگران علاقمند به مطالعات قومی در ایران و جهان فراهم آورده و راهبردهای مناسبی به ویژه برای فهم و حل مسائل اجتماعی مربوط به گروه­ های قومی ارائه کند.

بدین­ وسیله از تمامی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران عزیز رشته ­های گوناگون دعوت می ­شود تا مقالات خود را از طریق سامانه نشریه به آدرس http://jsse.usb.ac.ir ، جهت بررسی و انتشار ارسال نمایند. درخواست می ­گردد مقالات ارسالی مرتبط با موضوع محوری مجله، متناسب با راهنمای نویسندگان و در فرمت علمی- پژوهشی باشد. مقاله­ های دریافتی براساس روال مجله ­های علمی و پژوهشی، پس از ارزیابی توسط داوران متخصص در حوزه مرتبط با مقاله و با نظر هیئت تحریریه مجله به چاپ خواهند رسید. تلاش می ­شود تا در کوتاه ترین زمان ممکن، نتیجه ارزیابی­ ها مشخص و به اطلاع نویسندگان محترم برسد.

امید است با همکاری و همراهی تمامی فرهیختگان و صاحب ­نظران ارجمند، این مجله به صورت منظم و مستمر انتشار یافته، و در تولید دانش اقوام و گسترش آن مشارکت مؤثری داشته باشد.